Welkom bij

Wereldwinkel Bathmen

Kerst-showroom aan de Schoolstraat

Kerst-Showroom aan de Schoolstraat

De Wereldwinkel Bathmen heeft aan de Schoolstraat een showroom ingericht speciaal om de klanten van kerstpakketten beter van dienst te kunnen zijn. In de afgelopen jaren heeft de Wereldwinkel zich  gespecialiseerd in het samenstellen en verkopen van kerstpakketten en eindejaarsgeschenken.

In de showroom worden de kerstartikelen op een mooie manier gepresenteerd.  Hier kunnen klanten worden ontvangen en kan een persoonlijk kerstpakket worden samengesteld. Creatieve vrijwilligsters zijn beschikbaar om samen met u het gewenste pakket samen te stellen. Gaat de voorkeur uit naar een kookpakket, een verwenpakket of een pakket in een bepaalde kleur ...  bijna alles is mogelijk. Om een indruk te kunnen geven van de mogelijkheden zijn voorbeeldpakketten samengesteld.

Met een cadeaubon kan de invulling van het pakket aan de ontvanger worden overgelaten. Hiervoor is het “Geef Kerst Inhoud” pakket ontwikkeld: een leuke cadeauverpakking gevuld met een cadeaubon.

Wilt u meer weten over de kerstpakketten van de Wereldwinkel, neem dan contact op met de Wereldwinkel Bathmen: 0570-540680
of onze kerstpakketten coördinator Henk Hulst 0570-541873.

Langslopen in de winkel kan natuurlijk ook!

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Een kerstpakket van de Wereldwinkel past bij de ontwikkeling van deze tijd: maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met het kopen van Fair Trade producten krijgen de makers de kans om hun levensomstandigheden te verbeteren. Een nieuw huis bouwen bijvoorbeeld, de kinderen naar school te laten gaan en hun bedrijf verder te ontwikkelen. Met dit mooie verhaal achter de cadeaus en levensmiddelen uit andere culturen geef je kerst meer inhoud!

Voor een kerstpakket met een bijzondere kerstgedachte ben je bij de Wereldwinkel Bathmen dus aan het juiste adres.