Welkom bij

Wereldwinkel Bathmen

Wereldwinkel Bathmen 35 jaar! Zaterdag 17 september feest!

Gezellig spektakel bij 35-jarige Wereldwinkel Bathmen. 
Feestelijk programma en Speciale kortingsactie!

De Wereldwinkel Bathmen bestaat 35 jaar! Op zaterdag 17 september willen we dit samen met u vieren. Met activiteiten voor groot en klein. Zo maakt een  professionele barista met de fairtrade én biologisch bonen van de Wereldwinkel voor u een (h)eerlijke koffie, zoals een   espresso of een latte art cappuccino. Voor de kinderen is er een springkussen en een ponyritje. En gedurende de dag is er allerlei muzikaal vertier.

De Wereldwinkel Bathmen werd opgericht op 1 september 1981. Er is veel veranderd sinds de eerste vrijwilligers 35 jaar geleden begonnen op de zaterdagmarkt.  Zo zit de winkel alweer 10 jaar in het pand aan de Schoolstraat.  In al die jaren is het doel onveranderd: zorgen dat producenten uit ontwikkelingslanden een eerlijke prijs voor hun producten ontvangen.  Daarmee kunnen ze een goed bestaan opbouwen.

In het begin werden alleen levensmiddelen, vooral koffie en thee verkocht. Nu kunt u voor een uitgebreid en regelmatig wisselend assortiment van zowel food als non-food terecht.

Het motto is dan ook: De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en (h) eerlijke levensmiddelen uit andere culturen die gemaakt zijn met respect voor mens en milieu.

Wereldwinkel Bathmen kon en kan niet bestaan dankzij de vele, vaak trouwe klanten en de belangeloze inzet van vele vrijwilligers. Daarom wil de wereldwinkel samen met u het 35-jarig bestaan vieren!

Feestelijk programma

Op zaterdag 17 september is er van 11.00 tot 16.00 uur van alles te doen bij de Wereldwinkel. Onze eigen beiaardier Jan Willem Achterkamp speelt ’s ochtend’s vanuit de kerktoren ‘wereldse’ muziek. Geniet ondertussen van een verse koffie , speciaal voor u gemaakt door de barista.

Om 12:00 uur zal burgemeester  Heidema een expositie van Afrikaanse schilderijen openen.

’s Middags wordt u muzikaal verrast door ‘Tafeljurkdame’ Ilse Roelofsen.

 

Voor de kinderen is er de gehele dag een springkussen  en ponyrijden.

 

Speciale kortingsactie!

Met een aankoop in de Wereldwinkel is het altijd al prijs! U steunt immers eerlijke handel! Maar op zaterdag 17 september ontvangt u een extra korting op uw aankopen. Prik uw eigen  korting en maak kans op misschien wel 35% korting op uw aankopen!

 

 Programma

10.00 u – 16.00 u                         springkussen

11.00 u – 16.00 u                          ponyrijden

11.00 u – 14.00 u                          mobiele espressobar

11.00 u  en om 12.30 u                 carillon concert met wereldse muziek

12.00 u   toespraak burgemeester Heidema en opening expositie Afrikaanse schilderijen

14.00 u -  16.00 u                           zang van Fair Trade Tafeljurkdame     onder het genot van een hapje en drankje

 

SPECIALE JUBILEUM KORTINGSACTIE

Prik uw eigen korting!  Maak kans op 35% korting op uw aankopen!