Welkom bij

Wereldwinkel Bathmen

Wereldwinkel Bathmen verhuisd!

Per 3 februari 2018 openen we onze nieuwe winkel aan de Schoolstraat 25 te Bathmen. Samen met de Bibliotheek, de Oudheidkundige Kring Bathmen en de balie Burgerzaken van de gemeente Deventer beschikken we dan over een mooie ruimte. 

Een nieuwe ruimte, een nieuwe inrichting!
Omdat de ruimte anders is dan waar we de afgelopen jaren waren gevestigd, is ook de inrichting van onze winkel anders. Dat betekent nieuwe kasten etc. Daar is hard aan gewerkt door onze vrijwilligers en wij vinden het nu al mooi. En dat terwijl het nieuwe pand nog ingericht moet worden. Dat belooft wat!

Verhuizings-kortingen: help ons de winkel leeg te verkopen.
Tja, verhuizen betekent veel werk. En dus kunnen we alle hulp gebruiken! Ook u kunt helpen: alles wat we verkopen vanuit de huidige winkel, hoeven we niet te verhuizen! En daarom zijn er allerlei artikelen waarop we hoge kortingen geven. 

Wegens verhuizing gesloten
Op zaterdag 27 januari 2018 is de laatste verkoopdag in onze winkel aan de Schoolstraat 5a.  En op zaterdag 3 februari 2018 openen we onze nieuwe winkel aan de Schoolstraat 25. 
Van maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 2018 zijn we hard aan het werk om alles te verhuizen en de nieuwe winkel mooi in te richten. 

Welkom op 3 februari in onze nieuwe winkel
Benieuwd hoe mooi onze winkel is? En of we nog steeds eerlijke, heerlijke en mooie artikelen hebben? Kom langs en wij horen graag wat u van onze nieuwe winkel vindt.