Welkom bij

Wereldwinkel Bathmen

Wereldwinkel Bathmen op nieuwe locatie !

Het is zover! We zijn vanaf nu gevestigd op nr 25. Een klein stukje verderop in de Schoolstraat, maar een wereld van verschil!

De vele enthousiaste reacties op ons gezamenlijk onderkomen met Bibliotheek en Oudheidkundige Kring Bathmen tijdens druk bezochte openingsdag waren een welkome bevestiging voor het harde werken door onze vrijwilligers.

Na de laatste verkoopdag op 27 januari in het oude pand is hard gewerkt om de winkel te verhuizen. In ruim 40 jaar is de Wereldwinkel Bathmen gegroeid van een kraam op de markt naar een vaste waarde in het winkelaanbod in Bathmen.

Wereldwinkel Bathmen bestaat dankzij de belangeloze inzet van vele vrijwilligers en dankzij de vele mensen die door hun aankoop bijdragen aan de doelstelling van de Wereldwinkel: een eerlijk inkomen door eerlijke handel.
De vrijwilligers hebben veel tijd gestoken in het voorbereiden en realiseren van de nieuwe huisvesting. Na veel overleg kwam eind 2017 eindelijk groen licht en kon worden begonnen met het maken van het interieur.  De afgelopen week is door de vrijwilligers alles verhuisd en ingericht. Daarnaast hebben diverse Bathmense ondernemers meegeholpen.

Zaterdag konden alle bezoekers het resultaat zien. Samen met de Oudheidkundige Kring en de Bibliotheek is een prachtige multifunctionele ruimte ingericht, waarin binnenkort ook het gemeenteloket een plek krijgt. Er was veel lof voor de inrichting. Er werd ook veel gebruik gemaakt van de diverse acties.

Voor meer informatie en natuurlijk om de mooie multifunctionele ruimte te bekijken, bent u van harte welkom.