Welkom bij

Wereldwinkel Bathmen

Proef en koop (met korting) eerlijke koffie op World FairTrade dag zaterdag 14 mei

10% korting op uw koffie-aankopen op World FairTrade dag!!

 

 

Zaterdag 14 mei is het World Fair Trade Day. Fair Trade staat voor Eerlijke Handel. Door een gecertificeerd product te kopen dus gegarandeerd “Fair Trade”, draag je bij aan de vooruitgang van mensen die het een stuk minder goed hebben dan wij. In de hele wereld vinden acties plaats. 
Ook in onze winkel: u kunt onze heerlijke bonenkofie proeven, vers gezet in een 

Ook in onze winkel  wordt deze dag aangegrepen om het gebruik van eerlijke producten te stimuleren. Dat doen we natuurlijk het hele jaar door, maar op zo'n dag doen we iets extra's.

Dit jaar speciale aandacht voor de koffieboeren. Zij worstelen enorm met de klimaatverandering. Het veranderende klimaat is een serieuze bedreiging voor de wereldwijde koffieproductie. Dat is voor boeren die leven van de opbrengst van hun land een harde realiteit.

Door het kopen van koffie met een Fairtrade certificaat  geef je deze boeren een steuntje in de rug.

Zaterdag 14 mei bieden wij u een (h)eerlijk versgezet kopje koffie aan van versgemalen bonen. Deze koffie is van een zeer goede kwaliteit. Onze klanten waarderen de goede smaak van deze koffie.
Café de Origen is een koffie van hoge kwaliteit geproduceerd door kleine boeren. De koffie groeit o.a. op de vruchtbare berghellingen in Peru, Honduras en Ethiopië. Een melange van 80 tot 90% Arabicabonen uit deze bijzondere gebieden zorgt voor de heerlijke karakteristieke smaak.

De Firma Dokter stelt hiervoor op deze dag een Nivona-bonen-koffiezetmachine beschikbaar. Dus kom ruiken en proeven! Alle Nederlandse consumenten worden tijdens World Fair Trade Day uitgedaagd een eigen Fairtrade moment te prikken. Pak jouw moment en kom die dag naar de winkel en kom een kopje koffie drinken met iets lekkers erbij.

Zaterdag 14 mei is het World Fair Trade Day. Kom dan naar de Wereldwinkel Bathmen en laat zien dat je het meent met eerlijke handel. Kom proeven en ruiken en geniet van een (H) eerlijk kopje koffie van verse bonen. De koffie wordt die dag met 10 % korting aangeboden.