Welkom bij

Wereldwinkel Bathmen

Voor ieder bedrijf het juiste pakket

Al jaren biedt onze winkel een ruime keuze om uw kerstpakket samen te stellen. Ontwerp samen met ons een geschenkpakket of kies uit een breed aanbod standaardpakketten.

 

De Wereldwinkel Bathmen richt jaarlijks een showroom in speciaal om de klanten van kerstpakketten beter van dienst te kunnen zijn. Hierin ziet u voorbeelden van pakketten en kunt u uw pakketten samenstellen. Maak een afspraak zodat u rustig kunt bekijken wat bij u past.

Onderaan deze pagina plaatsen we een link naar enkele folders, zodat u vast inspiratie kunt opdoen. En hier staan enkele voorbeelden van mogelijkheden.

Fairtrade Kerstpakket

Voor een kerstpakket met een bijzondere kerstgedachte ben je bij de Wereldwinkel aan het juiste adres. Een pakket dat ook nog eens past bij de ontwikkeling van deze tijd: maatschappelijk verantwoord ondernemen. En dat maakt een kerstpakket van de Wereldwinkel nou nét iets anders. De makers van fairtrade producten krijgen namelijk de kans hun levensomstandigheden te verbeteren. Een nieuw huis bouwen bijvoorbeeld, hun bedrijf verder ontwikkelen of de kinderen naar school sturen. Handel onder fairtrade criteria draagt juist daar zorg voor. Is dat niet een mooie kerstgedachte?

Wereldwinkel Bathmen biedt traditiegetrouw een groot assortiment. In onze winkel tonen we u een deel van de vele mogelijkheden en stellen we samen met u de mogelijke kerstpakketten samen.  Onze kracht is maatwerk. Het is ook mogelijk in het pakket artikelen van andere leveranciers in te voegen.

Het standaard pakket

Om het zo makkelijk te maken hebben wij al zo’n 25 pakketten samengesteld. U hoeft alleen nog maar te kiezen naar welk pakket uw voorkeur uitgaat.

Speciaal op maat pakket

Uit het enorme assortiment van de Wereldwinkels kunt u ook een persoonlijk kerstpakket samenstellen. Gaat uw voorkeur uit naar een bepaald thema; een kookpakket, een verwenpakket of….. bijna alles is mogelijk.

 

Cadeaubon

Laat je liever de invulling van het kerstpakket over aan de ontvanger? Dat kan met het Geef kerst inhoud pakket, een leuke cadeauverpakking gevuld met een Wereldwinkel cadeaubon. Wilt u meer weten over onze fairtrade kerstpakketten, neem dan contact op met onze winkel. Wij maken graag tijd om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Brochures
Neem contact met ons op als u een brochure wilt. U kunt de brochures ook lezen via de onderstaande links. 
​Of kom langs en laat u inspireren om uw pakket vorm te geven.   

Neem bij voorkeur contact op om een afspraak te maken. Wij kunnen u dan in alle rust helpen.

Kerstfolder 1 2017

Kerstfolder 2 2017